Om os

Historien om Hou Mesterslagter

1925-1937

En slagterforretning bliver til
Butikken er ejet af Peder Blicher

1937-1948

Butikken er ejet af Holger Jørgensen, Lizza og Kaj Jørgensen

1948-1969

Butikken er ejet af Kis og Oliver Jørgensen

1969-2001

Ernst og Kathe Enghøj overtager butikken
Da Ernst og Kathe overtog butikken slagtede Ernst selv sine dyr til salg i butikken, samt foretog også hjemmeslagtninger rundt i gårdene.

Men med tiden blev varesortimentet udvidet fra fersk kød i diverse udskæringer til bl.a. også at omfatte et stort udvalg af hjemmelavede pølser, færdigretter og mad ud af huset.

2001-2021

Torben Enghøj overtager butikken fra forældre
Torben som er søn af Ernst og Kathe Enghøj, valgte at gå i faderens fodspor, hvilket resulterede i at han overtog sine forældres forretning i Hou i 2001. Torben havde i en årrække arbejdet hos forældrene og kendte derfor forretningen indefra og ville føre den videre i den samme ånd.

Ernst og Kathe var stadig en del af forretningen.
Samen har Ernst og Torben drevet og ejet Hou Mesterslagter i 50 år.

2021-2022

Slagtersvende overtager efter Torben Enghøj
Albin Nørgaard Svensson og Anders Kjær Sørensen skifter titel fra slagtersvende til slagtermestre, da de overtager Hou Mesterslager efter Torben Enghøj.

2022-

En ny start
I dag er forretningen ejet af Gitte Pedersen, og hun har bl.a. købt forretningen da hun synes, det var synd for byen at den skulle lukke.

Hun er en ildsjæl som brænder for det gode håndværk, lokale produkter og de små samfund. Gitte har fået samlet en stab af dygtige folk som står klar til at hjælpe kunderne i butikken.


Vores personale

0
    0
    Your Cart
    Din kurv er tomReturn to Shop